Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostbelgie.nl


  Paragnosten in Belgie kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Exena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Fantastisch zeer duidelijk, lief en humor.
Kan het erg goed plaatsen.

WAUW.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Exena   Ervaring van Karin met paragnost Exena   Ervaring van Karin geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Bedankt Exena. Fijn je even gesproken te hebben. Contact werd verbroken kon je helaas niet bedanken, dus bij deze. ik bel je gauw weer als k wat gehoord heb van hem. (Miss wel eerder:p) dankjee.




Ervaring van K met paragnost Exena   Ervaring van K met paragnost Exena   Ervaring van K geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Thank you Exena, weer even gerustgesteld. Heel veel liefs. Je trouwe belster.

.




Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.




Ervaring van Kristal met paragnost Exena   Ervaring van Kristal met paragnost Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Sorry ik viel in een keer weg, maar heel erg bedankt voor je gesprek ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J. met paragnost Exena   Ervaring van J. met paragnost Exena   Ervaring van J. geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Dank je. Jij geeft mij rust en ook stabiliteit. Love.




Ervaring van J met paragnost Exena   Ervaring van J met paragnost Exena   Ervaring van J geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met paragnost Exena   Ervaring van JZ met paragnost Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Vandaag heb ik je weer gesproken om te kijken of er inmiddels een ontwikkeling gaande is, aangezien ik nog steeds geen contact met m heb. Gelukkig blijf je telkens weer bij wat je hebt ingevoeld. Je geeft me steeds weer hoop op de momenten dat ik tegen opgeven aan zit. Je neemt altijd de tijd, geen vraag is teveel en je humor kan ik zo waarderen. Bedankt weer voor vandaag, liefs E.




Ervaring van E met paragnost Exena   Ervaring van E met paragnost Exena   Ervaring van E geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Ooit hebben we elkaar gesproken, ik was toen al een dochter en tweeling verloren. Ik wilde graag weten of er nog een levend kindje gegund is. Je zei toen gelijk, 1 meisje is zeker en de 2e ligt in je eigen handen. Ons meisje is inmiddels bijna 1. Zij is de hoofdprijs al, mocht de tweede ooit wel komen, laat ik het weten. Bedankt destijds voor het geven van het vertrouwen.




Ervaring van P. met paragnost Exena   Ervaring van P. met paragnost Exena   Ervaring van P. geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Merci voor de steun. Duizend maal dank je Anouck.




Ervaring van Anouck met paragnost Exena   Ervaring van Anouck met paragnost Exena   Ervaring van Anouck geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena, verstomd van geluk en dankbaarheid.

M.




Ervaring van M met paragnost Exena   Ervaring van M met paragnost Exena   Ervaring van M geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hartelijk dank Lieve Exena, heb weer echt gelachen haha nog effe zien of hij idd het lef heeft mn nr. Te vragen voor mn vakantie, top schat.

Laat je snel weten

Grote knuffel aan jou

Gr.

R.




Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Een enorme lieverd. Ik bel haar al maanden met mijn woelingen en ze is er altijd met een luisterend oor en adviezen. Ook blijft ze bij haar voorspellingen. De reeds uitgekomen voorspellingen waren behoorlijk raak. Ik ben heel benieuwd wanneer de rest uitkomt. Liefs.




Ervaring van D. met paragnost Exena   Ervaring van D. met paragnost Exena   Ervaring van D. geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena had maar 1 vraag nodig waar ze heel de huidige situatie uit kon opmaken. Opmerkelijk. Zij praat ook met een openheid die verfrissend is maar nooit gemeen. Ik ben onder de indruk en tevreden.




Ervaring van Sarah met paragnost Exena   Ervaring van Sarah met paragnost Exena   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hartstikke bedankt lieverd, kon eerst niet begrijpen waarom je tussendoor lachte. Maar doordat je m'n schoonmoeder z'n simpelheid had uitgelegd, ging ik nog met je mee lachen haha. Je bent super goed, hartelijk dank en laat je snel weten wat betreft 't contact en bericht en ga me idd meer op m'n gevoel richten. Juist wat ik vertelde je ook in je kaarten terugzag, eng gewoon haha. A big hug to you, R.




Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R met paragnost Exena   Ervaring van R geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve en humoristische Exena, ik wilde u nog hartelijk danken voor het wederom fijne gesprek. We houden weer vertrouwen. Groetjes.




Ervaring van O met paragnost Exena   Ervaring van O met paragnost Exena   Ervaring van O geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena, hartelijk dank voor de zeer mooie reading. Ik hou je op de hoogte. Groetjes Lies(beth).




Ervaring van Lies met paragnost Exena   Ervaring van Lies met paragnost Exena   Ervaring van Lies geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena, heel hartelijk dank voor het fijne, diepvoelende en humoristische gesprek. U kon mijn situatie en mijn 3 zoons zeer goed aanvoelen en u sloeg de spijker op zijn kop. Heel even voelde ik mijn emotie opkomen door de erkenning die ik van u kreeg. Ik heb er weer vertrouwen in dat we de (onnodige) instanties van ons afschudden en opnieuw de rust kunnen vinden met elkaar. X.




Ervaring van Moeder van 3 zoons met paragnost Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons met paragnost Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Bedankt voor alles, u bent echt geweldig. Wat een fijn, lief oprechte vrouw bent u met heerlijke humor. Nogmaals dank je wel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Exena   Ervaring van Anoniem met paragnost Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena is een aanrader. Hele lieve vrouw met heerlijke humor. Wat ze tot nu toe voorspeld heeft is altijd uitgekomen. Dankjewel Exena. :)
Ps Het verhaal met een ?pot?.




Ervaring van C met paragnost Exena   Ervaring van C met paragnost Exena   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met paragnost Exena   Ervaring van Lila met paragnost Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena, bedankt voor je reading zojuist. Sorry dat Ik wegviel. Ik bel je snel terug XX E.




Ervaring van E met paragnost Exena   Ervaring van E met paragnost Exena   Ervaring van E geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve exana, dankjewel voor je reading gisteren. Je zet dingen op zijn plek, je bent empathies en hebt een leeuwen hart van goud. Trots op jou advies, liefs annelies xxx.




Ervaring van Annelies met paragnost Exena   Ervaring van Annelies met paragnost Exena   Ervaring van Annelies geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Beste Exena, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben.




Ervaring van Magda met paragnost Exena   Ervaring van Magda met paragnost Exena   Ervaring van Magda geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena,
Net een mooi gesprek met je gehad. Het begon zakelijk, maar ging algauw over naar mijn overlopende hart.
En aan alles was te merken dat het klopte wat je zei. Het enige waar we geen invloed op hebben, is: tijd.
Ik wil je even laten weten daf ik na ons gesprek ahw nog een extra bevestiging gekregen heb. Ik was naar Vrienden van Amstel Live aan het kijken en toen kwam Guus Meeuwis zingen: 'Je moet niet hopen, verlangen, wensen, . dat ze 't is; je moet voelen dat ze 't is. En of ik het voel.
Geen mooiere afsluiting denkbaar van dit bijzondere gesprek.
Dank je wel, Topper.
Groetjes, liefs en alle goeds.
Lies.




Ervaring van Lies voor Exena met paragnost Exena   Ervaring van Lies voor Exena met paragnost Exena   Ervaring van Lies voor Exena geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  We spraken elkaar vanavond over mijn werk en de verbinding verbrak ineens, zo jammer. Zo'n fijn gesprek en je zag spontaan ook andere dingen, ik bel je snel weer. Luchtig, neutraal en afstand, ik ga je advies aannemen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Exena   Ervaring van Anoniem met paragnost Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met paragnost Exena   Ervaring van Maarten met paragnost Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met paragnost Exena   Ervaring van Maarten met paragnost Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Het keerpunt, telkens weet je mij terug hoop te geven en raad . heb je raad opgevolgd. en je had gelijk wat je zei is ook uitgekomen . je bent een aanrader.




Ervaring van Kirsten met paragnost Exena   Ervaring van Kirsten met paragnost Exena   Ervaring van Kirsten geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Beste Exena, ik spreek u nu al een tijdje over een proces met een vrouw. U weet dat ik mijn onzekerheden hierin heb. Ik vind het fijn dat u mij elke keer hetzelfde antwoord geeft en mij op een prettige manier hierin begeleid. Ik hoop ook dat het met mijn stage zo blijft gaan. Ik vind u deskundig met de wijze waarop u uw beroep uitoefent. Ik vind dat dit wel een compliment waard.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Exena   Ervaring van Anonieme man met paragnost Exena   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla met paragnost Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena is geweldig, luchtig, serieus, weet waar ze het over heeft en weet waar ze moet helpen. Absoluut een oprecht en zuiver medium, dat weet ik, dat voel ik. Dank je voor je steun en de steun mijn eigen weg te (gaan) bewandelen.
Liefs .




Ervaring van KP met paragnost Exena   Ervaring van KP met paragnost Exena   Ervaring van KP geplaatst op 28 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  bedank hoor Exena. voor de juiste voorspellingen. hopelijk krijg je over deze ook gelijk. Mieke.




Ervaring van Mieke met paragnost Exena   Ervaring van Mieke met paragnost Exena   Ervaring van Mieke geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostbelgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden