Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostbelgie.nl


  Paragnosten in Belgie kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lies
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Ik ga je zeker vaker bellen. Dankjewel Lies voor je prachtige en fijne woorden!




Ervaring van K met paragnost Lies   Ervaring van K met paragnost Lies   Ervaring van K geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dank voor het consult. ik weet nu wat mij te doen staat. Goed gesprek.




Ervaring van Rachel met paragnost Lies   Ervaring van Rachel met paragnost Lies   Ervaring van Rachel geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  lieve Lies,
Heel hard bedankt voor je lieve woorden en steun.Je bent een super lieve dame, en was er echt helemaal op.
Ik zal je zeker nog heel veel bellen,want voor mij ben je een heel goed medium met het hart op de juiste plaats. Je voelt dat je spreekt uit je hart. x Tracy




Ervaring van Tracy met paragnost Lies   Ervaring van Tracy met paragnost Lies   Ervaring van Tracy geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Wauw Lies, je hebt me overdonderd, alles klopte en je bent zo lief en meelevend. Geen vraag is je teveel en zo een leuke uitleg....Ik ga nu door een moeilijke periode ivm m'n papa maar jou bevestiging dat ik een sterke vrouw ben geeft me nog meer moed om er door te komen. Hartelijk dank en een warme knuffel...je bent een engel voor mij...




Ervaring van Annick met paragnost Lies   Ervaring van Annick met paragnost Lies   Ervaring van Annick geplaatst op 17 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Helder en duidelijk medium. Goed luisteren wat ze zegt dan haal je er de juiste boodschap uit.




Ervaring van Jim met paragnost Lies   Ervaring van Jim met paragnost Lies   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Wouw, geen woorden voor Liesje. Na het bekijken van de foto zat je er bonk op, je hebt me letterlijk van mijn stoel geblazen en dat zonder dat ik je ook maar iets zei. Je bent pure klasse mij hoor je zeker nog terug hoor.




Ervaring van S met paragnost Lies   Ervaring van S met paragnost Lies   Ervaring van S geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Beste Lies,

Dankje voor het inzicht op deze korte tijd.

Groet M

.




Ervaring van Marijke met paragnost Lies   Ervaring van Marijke met paragnost Lies   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dankjewel voor je inzichten. Bevestiging dat ik gewoon mijn gevoel moet volgen, geduldig moet zijn en vertrouwen houden. Soms zo moeilijk. En ja je had helemaal gelijk, er gebeurt op dit moment ook een hoop met mij. Soort van rollercoaster. Top consult en fijne gesprekspartner.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lies   Ervaring van Anoniem met paragnost Lies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Bedankt voor het lange rustgevende gesprek en luisterend oor. Mooie duiding van de situatie en hetgeen er speelt. Hoopgevende voorspelling. Ik bel je graag terug.




Ervaring van Roos met paragnost Lies   Ervaring van Roos met paragnost Lies   Ervaring van Roos geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Lieve dame, rustige warme liefdevolle energie, kon de situatie heel goed duiden en alles was spot-on. Ik voelde de rust over mij heen komen. Hopelijk komt de voorspelling ook uit.




Ervaring van Rose met paragnost Lies   Ervaring van Rose met paragnost Lies   Ervaring van Rose geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dankjewel Lies voor je heldere inzicht, klopt helemaal wat je vertelde over de personen en situatie. De credits waren op en de verbinding viel wel dus bij deze het bedankje. Blij met de bevestiging van mijn gevoel. Vertrouwen en geduld.




Ervaring van A met paragnost Lies   Ervaring van A met paragnost Lies   Ervaring van A geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dank u wel Lies voor het verhelderend gesprek. Hij is het probleem nu van iemand anders, de opruiming was broodnodig. Niets dan positiefs vanaf nu, je geeft mij dat extra duwtje in de rug om te blijven geloven in mijn eigen intuItief aanvoelen.




Ervaring van anoniem met paragnost Lies   Ervaring van anoniem met paragnost Lies   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Lieve lies, je hebt gelijk, na 8 maanden geduld te hebben is er eindelijk konakt. En je ziet alles zo goed komen, het zal langzaam gaan maar beter zo. Ik ben zo blij dat hij terug op mijn pad is en dat we ons hart terug kunnen open zetten voor mekaar. Ik bel je zeker terug groetjes y.




Ervaring van yolanda met paragnost Lies   Ervaring van yolanda met paragnost Lies   Ervaring van yolanda geplaatst op 5 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Lieve Lies, wat je me over enkele weken bevestigde doe je nu weer, soms zakt mijn moed in mijn schoenen, daar ik van hem niets hoor of zie (al 8 maanden) Maar je zegt telkens, alles komt goed. Heb al veel geduld moeten hebben, maar zoals je zei tijd is moeilijk. Het geeft me hoop telkens je moedige woorden te horen. Je bent een grote steun en een zeer lieve vrouw. Je behoord bij de beste op deze lijn. Lieve groetjes Yolanda, tot binnenkort xxx.




Ervaring van yolanda met paragnost Lies   Ervaring van yolanda met paragnost Lies   Ervaring van yolanda geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Lieve Lies, spijker op zijn kop. Heel helder en kloppend antwoord op mijn email. Dankjewel het geeft steun en duwtje in de juiste richting.

Groetjes N.




Ervaring van N met paragnost Lies   Ervaring van N met paragnost Lies   Ervaring van N geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Lies je bent een topper. Het was een verhelderend gesprek en alles klopte wat je zei. Wil je een eerlijk en oprecht consult . bel maar. Je zal er geen spijt van krijgen.

Groetjes A.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lies   Ervaring van Anoniem met paragnost Lies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Sorry dat ik wegviel. Bedankt voor je adviezen en het fijne gesprek.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Lies   Ervaring van Esmeralda met paragnost Lies   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 12 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Bedankt voor de mooie boodschap deed me heel goed . Sorry dat de verbinding op eens weg viel nogmaals bedankt .En hoop tot het snel uitkomt .liefs Saskia.




Ervaring van Saskia met paragnost Lies   Ervaring van Saskia met paragnost Lies   Ervaring van Saskia geplaatst op 29 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Bedankt voor je inzichten. Zeer verhelderend en herkenbaar.




Ervaring van Mom2Be met paragnost Lies   Ervaring van Mom2Be met paragnost Lies   Ervaring van Mom2Be geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Bedankt voor de reading. Omschreef "onze" situatie erg goed. Wil niet veel op internet zetten kan gevoelige situatie zijn voor hem.




Ervaring van Anoniempje met paragnost Lies   Ervaring van Anoniempje met paragnost Lies   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 6 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Hoi Lies...ik heb je zojuist gesproken...je geeft me zoveel informatie en duidelijkheid en daardoor ook een stukje rust. Ik ga je advies volgen en het laten voor wat het is. Ik laat je weten als er veranderingen en gesprekken komen! Thanks voor alles. X




Ervaring van H met paragnost Lies   Ervaring van H met paragnost Lies   Ervaring van H geplaatst op 18 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Bedankt voor de legging, ik wacht het af en laat het gebeuren




Ervaring van Eddy met paragnost Lies   Ervaring van Eddy met paragnost Lies   Ervaring van Eddy geplaatst op 24 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dankjewel Lies We wachten af wat het brengt en dan laat ik het je weten

groetjes Lieke




Ervaring van Lieke met paragnost Lies   Ervaring van Lieke met paragnost Lies   Ervaring van Lieke geplaatst op 14 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Wat een ontzettend lieve vrouw!
Ik hoop ontzettend dat alle mooie dingen uitkomen die je in je kaarten hebt gezien, maar als het alleen al de helft is ben ik ontzettend gelukkig!
Dankzij jou zie ik het lichtje aan het einde van de tunnel, laat het maar komen!




Ervaring van Raymonda met paragnost Lies   Ervaring van Raymonda met paragnost Lies   Ervaring van Raymonda geplaatst op 7 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostbelgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden