Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostbelgie.nl


  Paragnosten in Belgie kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost QuinyQueen
  Ervaring met paragnost QuinyQueen
  Oooooh, gisteren van mijn sokken geblazen door deze lieve oprechte dame, wat zij mij allemaal wist te vertellen zonder enige aanwijzing, gewoon fantastisch, duizend sterren waard, ongelooflijk goed medium. Dus ik zou zeggen als je iemand nodig hebt om verhelderend antwoorden te krijgen of om in te voelen etc bel haar, je gaat hetzelfde meemaken, van mij krijgt ze alvast een dikke warme knuffel en tot weldra lieverd, een Belgische fan.




Ervaring van carine met paragnost QuinyQueen   Ervaring van carine met paragnost QuinyQueen   Ervaring van carine geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een heel goed medium, ze heeft mij geholpen dingen uit mijn verleden te begrijpen. Heeft mij in mijn kracht gezet met haar gave waardoor ik zelf weer liefde en harmonie weer terug heb kunnen zien en voelen. Ze kan je healen en wat ze door krijgt op haar ogen is ook uitgekomen. Ik ga zeker weer raadplegen wanneer ik haar nodig heb. Ze verdient meer dan de sterren aan de hemel. Een engel op aarde.




Ervaring van IJbeltje met paragnost Louisa   Ervaring van IJbeltje met paragnost Louisa   Ervaring van IJbeltje geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk mijn enige echte steun en toeverlaat wat moet ik zonder jou, iedere keer help je me uit de branding.je bent echt de aller beste. Je hebt ook steeds weer gelijk gehad liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lillith, jij bent zo bijzonder voor mij. Jouw consulten zijn zuiver, liefdevol en bemoedigend. Je voelt de situatie heel goed aan en brengt verheldering. Dank je.




Ervaring van M met paragnost Lilith   Ervaring van M met paragnost Lilith   Ervaring van M geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je voorspelde dat er weer contact zou komen en ja hoor je had weer eens gelijk. Eerder heb je ook al gelijk gekregen met het krijgen van een nieuwe baan.
Bedankt voor jouw adviezen en de rust die je brengt. Ik vertrouw er volledig op dat alles wat je vandaag hebt voorspeld ook weer uitkomt. Lieve groetjes.




Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  27 juli met Monique gesproken. Ik ben sprakeloos. Hoop dat de tijds aanduidingen kloppen die ik heb door gekregen.
Mijn gezin weer bij elkaar, het universum gaat zijn werk doen.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Je hebt gelijk gehad over hoe ik erin zou staan qua opleiding. Gaat goed komen. En voor wat betreft de rest wat je hebt verteld. Ik ben benieuwd.




Ervaring van An noniem met paragnost Beau   Ervaring van An noniem met paragnost Beau   Ervaring van An noniem geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Ik vroeg haar betreft mijn werk.
Zij zag dat ik hier geen uitdaging meer in heb en wist te vertellen dat ik uiteindelijk iets wil uitdiepen wat mij nu bezig houdt en hiervan mijn beroep ga maken.
Heel goed gezien.




Ervaring van Anita met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anita met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anita geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Vorige week Joke gebeld om te vragen of ik een nieuwe keuken zou krijgen. Ik kon inderdaad kiezen uit bepaalde kleuren. Joke je hebt gelijk gehad over alles wat je me vertelde. Tot gauw weer. Veel liefs .




Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Super lieve vrouw zeer tevreden alles wat ze zegt klopt.
TOP TOP TOP .




Ervaring van C met paragnost Lady-Ly   Ervaring van C met paragnost Lady-Ly   Ervaring van C geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, bedankt voor jou eerlijke woorden, ik herinner mij jouw zin laat hem los, hij heeft een ander. In die woorden heeft hij het mij ook bevestigd dat hij een ander heeft. Bedankt Donna voor jou oprechtheid, nu kan ik het afsluiten en jou andere voorspellingen laten uitkomen. Heel veel liefs Linda V van het bos.




Ervaring van Linda V met paragnost Donna   Ervaring van Linda V met paragnost Donna   Ervaring van Linda V geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Wat een fijn gesprek vertelt uit zichzelf al veel, mooi toch hoe dit kan. Voorspelling ben ik benieuwd of deze uitkomen. 1 in ieder geval op korte termijn. Zou mooi zijn.




Ervaring van AMJ met paragnost Johan   Ervaring van AMJ met paragnost Johan   Ervaring van AMJ geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, een heel fijn en open gesprek met u gehad. Wat een bijzondere gave heeft u. Ik kijk uit naar de voorspellingen want jeetje, You have Made my day. Alle liefs. E.




Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, wat een bijzonder gesprek had ik met jou. Ik belde je voor inzichten wat betreft mijn dromen. Kaarten wou je er niet voor leggen want anders zou je de info van het universum aan mij verstoren. Je vertelde me daarentegen wel een bijzonder mooi verhaal, vol met tekens van hierboven voor mij, kippenvel moment was het. Dit was precies wat ik nodig had. Isha ik ben je zo dankbaar. Groetjes van de droomster ;).




Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Dankjewel lieve Donna, voor je zeer duidelijke en uitgebreide antwoorden op het emailconsult.

Ben je echt dankbaar hiervoor.

Karin XX.




Ervaring van Karin met paragnost Donna   Ervaring van Karin met paragnost Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ik belde Monique 11 juli, de 21e zou er weer contact zijn en de 24e zou ik weer in een relatie komen met hem, dit is exact zo gebeurd, een hele bijzondere gave heeft Monique.




Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, ik ben blij dat jij weer op de lijn bent. Je bent een loep zuivere medium. Krijgt beelden door die zeker uitkomen. Louisa is een echte aanrader. Gr Cherida .




Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Beste Maalika, ik heb echt een heel fijn gesprek met je gehad. Ik blijf op mijn witte pad vooruit kijken. Dat zal ik niet vergeten. Je gaf mij goede, duidelijke adviezen en je hebt een heel helder inzicht.




Ervaring van As met paragnost Maakali   Ervaring van As met paragnost Maakali   Ervaring van As geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Zojuist emailconsult van Arend gekregen. en ik sta letterlijk met mn mond vol tanden.

Wat ben jij waanzinnig goed zeg. Jij gaf aan dat het hart bij werk ligt. R. Is inderdaad mijn collega. Ook werken we beide voor de overheid. Jij bent echt echt echt enorm goed. Dankjewel.




Ervaring van Danielle met paragnost Arend   Ervaring van Danielle met paragnost Arend   Ervaring van Danielle geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Ik heb Carola gesproken en meteen kreeg ik bevestigingen, en het gevoel dat zij echt ALLES weet. Als ik een 100% zou moeten geven, was het zeker Carola. Ze zegt dingen zoals ze zijn zonder haar eigen ervaring, dus je hebt zekerheid, ze blijft neutraal en naar waarheid en het is echt van hoger hand ingelegd zonder gevoel van oordeel. Dat is echt heel prettig en sluit veel gegis uit. Het is dan alleen nog aan jezelf, wat je met de antwoorden gaat doen die je hebt gekregen. Echt een kado, zeker in een tijd van veel onzekerheden weet je waar je aan toe bent en wat je nog kan verwachten.




Ervaring van Demet met paragnost Carola   Ervaring van Demet met paragnost Carola   Ervaring van Demet geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Ontzettend bedankt weer voor het fijne gesprek. Je bent er altijd voor mij geweest in het begin van het jaar, tijdens de moeilijkste periode van mijn leven. En nu met de lastige liefdeskwestie ook weer. Jij zal nooit zeggen wat ik moet doen of welke keuze ik ga maken, maar door jouw goede adviezen en mijn eigen intuitie, weet ik wat mij te doen staat.

Liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Shiloh is echt fantastisch echt een aanrader alles klopte.




Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Ik heb Han al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind Han beslist w van de besten.




Ervaring van Pauline met paragnost Han   Ervaring van Pauline met paragnost Han   Ervaring van Pauline geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.




Ervaring van Lin met paragnost Devi   Ervaring van Lin met paragnost Devi   Ervaring van Lin geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Een lieve vrouw die jou verhaal snel opneemt en te werk gaat met haar inzichten en je meteen ook
antwoord geeft op wat je bezighoudt. Zeer medelevend en steek graag ook een kaarsje voor je. En dat waardeer ik heel erg.
.




Ervaring van Cindy met paragnost Maakali   Ervaring van Cindy met paragnost Maakali   Ervaring van Cindy geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique,

Je blijft het doen. Deze week alleen al weer 2 voorspellingen van je uitgekomen. Na een hele tijd geen contact zag je enige tijd geleden contact liggen op gisteren, en ja hoor. exact op die dag weer contact. Onbeschrijfelijk hoe sterk je bent in wat je doet.

Vandaag met je gebeld om je het goeie nieuws te laten weten, en kreeg er ineens nog een nieuwe voorspelling bij. Ik ben benieuwd.

Dank je wel.
E.




Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nour
  Ervaring met paragnost Nour
  Lieve Nour, hartelijk dank voor onze positieve gesprek. Het wordt vervolgd.




Ervaring van Orchidee met paragnost Nour   Ervaring van Orchidee met paragnost Nour   Ervaring van Orchidee geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Heel lief en antwoorden kwamen zo spontaan
Zelfs meer als mijn vraag ik bedank jou en hierboven, ik kijk al uit naar mijn citytripje, ik laat het je weten als het zo ver is.




Ervaring van Vlinder met paragnost Maakali   Ervaring van Vlinder met paragnost Maakali   Ervaring van Vlinder geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, bij deze dan mijn reactie, heb U gisteren gesproken met hoofdpijn, langzaam aan ging het weg door de energie die ik mocht ontvangen. Ik hoop dat ik over 3 mnd goed nieuws heb. Ik laat de cosmos zijn werk doen. Dank U wel.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Vriendelijk en zuiver medium. Ze gaf me gisteren aanwijzingen en gaf aan het einde een tip. Ik volgde die tip op en ik werd vanmorgen zelf wakker door een droom die schokkend nog veel meer verklaart. Deze mevrouw is pure spiritualiteit.




Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Shiloh is echt fantastisch echt een aanrader alles klopte.




Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost H.Karites
  Ervaring met paragnost H.Karites
  Heel mooi, krachtig en verhelderend consult. Zij kon alle betrokken personen goed duiden en heeft mij echt in mijn kracht gezet. Ik weet waar ik aan toe ben, maar vooral waar ik toe in staat ben. Dank je.




Ervaring van M met paragnost H.Karites   Ervaring van M met paragnost H.Karites   Ervaring van M geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostbelgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden